Op al de beelden van Beernt Sietsma Fotografie rust copyright. Zonder schriftelijke toestemming mag u deze beelden niet gebruiken
logo

Sinds 2008 ben ik actief als zelfstandig fotograaf na een lange carrière binnen de financiële dienstverlening. De stap die ik destijds maakte was natuurlijk spannend. Lever een goed salaris maar eens in voor een onzeker inkomen als fotograaf. Maar ik durf hardop te zeggen dat ik geen seconde spijt heb gehad en eigenlijk tot de conclusie moet komen dat ik dat veel eerder had moeten doen. Het heeft mij alleen maar mooie dingen gebracht.

Ik fotografeer bruiloften en portretten en inmiddels heb ik al heel wat huwelijken, gezinnen, vrijgezellenfeestjes mogen vastleggen. Het is altijd mijn doel om tijdens het maken van de reportages zo ontspannen als mogelijk te werk te gaan. Alleen daardoor krijg je mooie ontspannen foto's zonder al te veel te moeten poseren.

Misschien mag ik helpen om jullie bruiloft te laten herinneren in beelden?

Voor mijn portretten en zakelijke foto's kijk je op www.beerntsietsma.nl