Op al de beelden van Beernt Sietsma Fotografie rust copyright. Zonder schriftelijke toestemming mag u deze beelden niet gebruiken
logo

tips

tips voor een prachtige trouwdag

Help!

Neem een vriend of vriendin mee naar de fotoshoot. Hij of zij kan de bruid helpen om de jurk goed te leggen, het picknick mandje te dragen of mij even te helpen met een reflector of flitser

budget

De professionele fotograaf heeft meerdere camera's, lenzen, flitsers en heeft geïnvesteerd in zijn programmatuur en maakt nog veel meer kosten. Zie het bedrag dat je besteedt aan een fotograaf niet als kosten, maar als investering. De foto's zijn de enige tastbare herinnering aan de mooiste dag.

forget it

Vergeet de camera, vergeet de fotograaf. Als deze jullie aandacht wil zal hij er om vragen. Juist door geen aandacht te besteden aan de fotograaf kunnen er ontspannen foto's gemaakt worden. Spontane foto's zijn veel leuker dan geposeerde shots !

de groep

Het maken van de groepsfoto's hoort er natuurlijk bij. Maar om nu te voorkomen dat we daar veel tijd mee kwijt zijn adviseer ik jullie om van te voren een lijstje te maken. De ceremoniemeester en ik kunnen dan vlot door de lijst heen en zo verspillen we geen tijd.

voor of na?

Plannen jullie de fotoshoot voor of na de ceremonie. Ervoor heeft als voordeel dat je niet meer weg hoeft van je gasten. Maar erna heeft als voordeel dat de jurk niet meer smetteloos hoeft te zijn...keuzes...

album

Niets is mooier dan een prachtig opgemaakt album met daarin de visuele herinnering van jullie dag. Als jullie het kunnen veroorloven adviseer ik jullie om hier serieus over na te denken.

lokatie

Plan zo veel mogelijk op één lokatie. Tegenwoordig zijn er veel lokaties waar je zowel de ceremonie als het diner en feest kunt houden. Fijn om meer tijd te hebben met je gasten.

Tijd

Als je veel tijd kwijt bent met het bezoeken van meerdere lokaties, heb je minder tijd om te genieten. Daarom zijn er steeds meer trouwlokaties waar je de hele dag kunt doorbrengen. Van voorbereidingen tot aan het feest.